Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de activiteiten van de LARP Zomer Festival afterparty op zaterdag 7 augustus. De activiteiten starten om 14:00.

Stuur een mailtje naar info@larp-platform.nl met daarin:

  • Je naam
  • Je Discord gebruikersnaam
  • Aan welk onderdeel je mee wilt doen:
    • Glitter Donut Heist
    • Mijn Bureau

Mijn Bureau – Ylva Otting – 14:00

Dit is mijn bureau.

Er zijn er vele zoals deze,

Maar dit is de mijne.

Het is woensdag. Je bent vanochtend gewoon begonnen met je werk. Je hebt meerdere afspraken gehad, waaronder 1 met de directeur. Het is het einde van de werkdag, maar in plaats van naar huis te gaan zit je in je kantoor. De directeur is onder verdachte omstandigheden overleden. De politie is erbij geroepen en je bent ‘opgesloten’. Je wacht tot de politie klaar is om je te verhoren of totdat je naar huis mag. Gelukkig is er de werkapp UnitE, waarmee je met de rest van je collega’s kan praten om de tijd te doden. Zo lang spreek je hun normaal niet buiten het werk om. Je kan er op los speculeren wat er met de directeur is gebeurd, een ongeluk, zelfmoord of moord? Je hebt nu alle tijd om alle mogelijke problemen en roddels te bespreken, of de irritaties nu echt uit te spreken. Ze kunnen toch nergens heen…

‘Mijn bureau’ is een online short larp voor 6 tot 8 spelers, wat draait om persoonlijk drama en kantoorpolitiek. Duur is max 3 uur inclusief voorbereiding.

Glitter Donus Heist – Annika Westra – 14:00

Het is laat, er hangt een druilerige mist in de straten van Nieuw-Nieuw Groenenburg. Op een verlaten parkeerplaats, achter een gesloten winkelcentrum, verzamelt zich een groepje pluizige beroepscriminelen. Bij het knipperende licht van een neon-roze donut, smeden zij hun plannen. Het is tijd voor een heist. Het is tijd… voor Glitter Donut Heist!

Glitter Donut Heist is geïnspireerd op het rollenspel Honey Heist. In plaats van beren, zullen de spelers tijdens dit spel verscheidene vuilnis etende wezens vertolken zoals wasberen, meeuwen en gemuteerde reuzenratten.

Gezamenlijk zullen deze dieren proberen de schat van hun leven binnen te halen: de legendarische Glitter Donut. Om deze roze, glinsterende lekkernij in hun klauwtjes te krijgen, zullen ze harder en slimmer moeten werken dan ooit. Dit is geen vuilnisbak, maar een high-tech donut shop.

Dunkin Donuts pas op, want de heist van de eeuw ligt in het verschiet….

Glitter Donut Heist is een rollenspel met een simpel regelsysteem, dat geschikt is voor zowel ervaren larpers als beginnende roleplayers. Het gaat om teamwork en samen zoveel mogelijk plezier maken (en chaos creëren). Afhankelijk van de hoeveelheid chaos, zal het spel 2,5 a 3 uur in beslag gaan nemen.

We zullen tijdens het spelen gebruik maken van Discord voor de audio en van Roll20 voor maps. Alles wat je nodig hebt is een microfoon en een (gratis) Roll20 account.

terug naar boven