Weerklank 3

26 t/m 28 apr 2024
Kamphuis Ahoy in Oosterhout

Dit gaat de derde voorstelling worden in het eerste hoofdstuk, "Leven in de Schaduw" en behelst het neerstrijken van verschillende groepen mensen op een lichtplek in de Schaduw en hoe dat verloopt.

Tijdens het eerste hoofdstuk "De eerste schaduwbeleving" hebben de Splitters, Foranezen, Stamleden, Houtlieden, Zjanfor en die ene Bergling het plekje vrijgemaakt. Een ontdekking van een bijzonder hut met graf, de wezens in de schaduw en de andere gekke plekken op de kaart vraagt onderzoek. Tussen het eerste en het tweede hoofdstuk hebben de bewoners vooral moeten vechten voor hun plek in het licht. Maar nu schijnt weer een Bard onderweg te zijn naar dit plekje en dan weet je niet wat voor spannends er nu allemaal weer gaat gebeuren.

Weerklank is een LARP met rijke culturen welke goed botsen, een interessante economie, vele mysteries en puzzels. Butsen is gebeurt verhaal gebaseerd en je hebt heel erg een keuze om te gaan voor het spel dat jou interessant lijkt. We vragen van nieuwe karakters om zich in te checken in de wereld door een gesprek met ons aan te gaan. Figuranten geven we van te voren en tijdens het weekend veel begeleiding, zodat zij binnen de kaders van onze spelwereld veel vrijheid in hun rollen kunnen ervaren. Plus we staan open voor deelnemers die de mix willen tussen beiden.

Laatst aangepast:
24-08-2023
Georganiseerd door
SPIRIT
Leeftijden
Vanaf 18 jaar
Slaapgelegenheid
Binnen slapen
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
Weerklank 3
terug naar boven