Retourneren

Herroepingsrecht

Ben je niet tevreden over het product dat je hebt gekocht? Het is altijd mogelijk om binnen 14 dagen je herroepingsrecht te gebruiken. Je mag dan je order terugsturen naar ons (verzendkosten zijn voor jouw rekening) en dan krijg je van ons je geld terug. We gaan er natuurlijk wel van uit dat je netjes bent omgegaan met de producten en dat alles zo veel mogelijk in originele staat wordt terug gestuurd. Als er duidelijke schade of gebruikssporen zijn, behouden we het recht om (een deel van) de kosten in rekening te brengen.

Ruilen

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je een verkeerde maat hebt besteld of dat de kleur je toch niet helemaal aanstaat. Hoewel sommige producten in gelimiteerde oplage worden geproduceerd willen we altijd kijken of we een artikel voor je kunnen omruilen. De verzendkosten zullen wel altijd voor jouw kosten komen, maar verder zitten er geen kosten verbonden aan het ruilen.

Garantie

Ondanks zorgvuldige controle is het altijd mogelijk dat een product defect is of raakt. Als dit het geval is, zullen wij kijken wat we kunnen doen om de situatie op te lossen. Wij zullen altijd proberen om het artikel te vervangen voor een (vergelijkbaar) artikel. Als dit niet lukt, zullen we in overeenstemming met jou kijken wat voor andere oplossing we kunnen bieden.

Zie artikel 6 t/m 8 van onze algemene voorwaarden voor meer informatie over je herroepingsrecht. Zie artikel 10 voor meer informatie over garantie.

Contact opnemen

Wij hebben de volgende informatie minimaal nodig als je ons benaderd op info@larp-platform.nl voor 1 van bovenstaande situaties.

  • Betreft het een herroeping, ruil of garantiekwestie?
  • Je naam
  • Het ordernummer
terug naar boven