Larpers gezocht

Voor TV en film opnames

Supernatural aflevering over larp

Larp is een unieke subcultuur om uit te lichten in een TV programma. Ook worden larpers graag gevraagd als figurant in films en tv-series.

Larp organisaties zijn vaak terughoudend in het toelaten van TV ploegen op hun evenementen. Wij kunnen je in contact brengen met larpers en larp organisaties voor je productie. Stuur volledig vrijblijvend een mailtje naar info@larp-platform.nl.

Een alternatieve methode is om een oproep te plaatsen op LARP Nederland Oproepen op Facebook. Benoem hierbij altijd duidelijk een omschrijving, de datums en mogelijke vergoeding.

Larp als teambuilding oefening voor bedrijven en vriendengroepen

Larp kan uitstekend geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of activiteit met je vriendengroep. Larp wordt ook ingezet als een bijzondere teambuilding ervaring voor alle deelnemers.

In Nederland is IntoTheMirror en The Fantasy Bug de grootste aanbieders van larp concepten voor bedrijven en groepen. Op de websites vind je Real Life Games die je voor jouw groep vrienden, collega’s of familie kunt laten organiseren.

Voor schoolprojecten

Doe je een schoolproject over larp of larpers? Veel van de Nederlandse larp organisaties werken graag mee aan een interview over hun evenement. Ook is het vaak wel mogelijk om mee te gaan op een weekend (als je bereid bent mee te doen in het spel). Zoek vooral een evenement uit onze lijst en neem contact met ze op.

Een alternatieve methode is om een oproep te plaatsen op LARP Nederland Oproepen op Facebook. Benoem hierbij altijd duidelijk een omschrijving, de datums en doel van je project.

Onze tips:

  • Wees duidelijk in wat je nodig hebt en waar je onderzoek of opdracht om gaat;
  • Laat de larper of organisatie het project nog even zien voordat je het inlevert, zodat ze feedback kunnen geven;
  • Spreek samen af waar je project gepubliceerd wordt;
  • Laat achteraf zien wat je gemaakt hebt.

LARP Platform zelf staat ook open voor interviews van studenten. Neem hiervoor contact met ons op via info@larp-platform.nl.

terug naar boven