Sterhaven 3 – Echoes of a Mind

11 t/m 13 okt 2024
Scoutingterrein Skoltaro in Eibergen

In het weekend van 11 – 13 oktober 2024 organiseert Stichting Fabel het derde evenement van science-fantasy LARP Sterhaven:

De kolonisten hebben kennis gemaakt met een andere groep mensen van Aarde, De Verrijzing, maar deze ontmoeting is uitgelopen op gewapende schermutselingen, die alleen afgebroken werden door de hevige storm die de afgelopen week gewoed heeft.
Deze storm heeft het onmogelijk gemaakt voor shuttles van de Verrijzing om te vliegen, en het zeer lastig gemaakt om langere tochten buiten de kolonie te maken. Nu het weer verbeterd is, is het weer mogelijk om de omgeving te verkennen.
Shuttles vliegen nu weer af en aan, zonder veel duidelijkheid te geven wat de Verrijzing doet. Ook is het nog steeds onbekend waar de laatste leden van de Alpha-groep zijn, of waarom ze nou de kolonie ontvlucht zijn. De Beta-groep heeft voldoende werk te doen op “Sterhaven 3: Echoes of the Mind.”

Inschrijven kan via de website: https://sterhaven.nl/

Sterhaven is een episodische sci-fi LARP, waarbij het verhaal draait om een groep kolonisten die een onbekende planeet verkennen. Het heeft lichte fantasy elementen, onder andere in de vorm van een groot aantal mysterieuze artefacten. Het uitgangspunt is een coöperatieve PvE LARP waarbij de personages voornamelijk op elkaar aangewezen zijn. Meerdere speler-facties zullen ruimte geven voor de nodige sociale wrijving, maar uiteindelijk is iedereen er bij gebaat om samen te werken. Er zijn ook aliens en vreemde onbekende beschavingen.

Genres
Sci-fi
Laatst aangepast:
19-06-2024
Georganiseerd door
Stichting Fabel
Leeftijden
Vanaf 18 jaar
Slaapgelegenheid
Buiten slapen
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
Sterhaven 3 – Echoes of a Mind
terug naar boven