Elbaria November 2021

5 t/m 7 nov 2021
Haren

!!! Oproep aan alle avonturiers, helden en huurlingen !!!
!!! Beloning van minimaal 2 Shenain !!!

Zoals velen van jullie je nog kunnen herinneren is er enige tijd geleden een oproep gedaan voor avonturiers om vrouwe Duiffienna en haar mede-Metheoren te ondersteunen in het heroveren van Metheos. Hier is ruimhartig gehoor aan gegeven en vele avonturiers onder leiding van de helden van Elbaria zijn afgereisd naar de omgeving van Metheos.

Echter, nadat de expeditie met de avonturiers de stad grotendeels had schoon geveegd van Chaos, werd de stad overspoeld door hordes ondoden en hebben de Metheoren zich deels moeten terugtrekken. Onze helden hebben dapper strijd gegeven aan deze nieuwe hordes maar zijn vrij spontaan verdwenen. Nu is Duiffienna met een aantal leden van haar expeditie in Nieuw-Gralde verschenen om hier bericht van te doen.

Zij heeft haar beste spoorzoekers Metheos ingestuurd en zij hebben geen spoor kunnen terugvinden van onze helden. Hierop hebben we de beste koppen van Elbaria ingezet om de helden op te sporen en hebben ze een spoor van de helden kunnen vinden.
Momenteel staat de logistiek klaar voor een reddingsactie, maar wij zoeken personen die zich geroepen voelen de helden te redden uit hun benarde positie. Voor ieder die meedoet aan de reddingsactie wordt minimaal 2 Shenain overhandigt.
Allen die zich geroepen voelen, komt naar het Handelsgilde in Nieuw-Gralde op de 13de dag van de oogstmaand in het tweede jaar van koning Karstav.

Genres
High-fantasy
Laatst aangepast:
30-10-2021
Georganiseerd door
Attila
Leeftijden
Vanaf 16 jaar
Slaapgelegenheid
Buiten slapen
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
terug naar boven