Seven Realms playtest

15 t/m 16 okt 2022
Buitencentrum De Voshaar, Oude Boekelerdijk 40 Enschede

De tweede arc van 7realms is een low magic PvE LARP in een vervallen fantasy wereld. Het is een vervolg op de eerste arc van 7realms, en verkent een wereld aangetast door de woeste WickerWildernis.

Gezamenlijk bouwen de speler een dorp op midden in de woeste WickerWildernis. Verwacht dus veel dorpsplot: spelers werken samen vanuit verschillende achtergronden en disciplines, en maken gezamenlijk keuzes die belangrijk zijn voor het dorp. Ook is er ruimte voor persoonlijk plot, diplomatie, intrige, en natuurlijk avontuur!

De spelers zijn dorpsbewoners, woudlopers, of reizigers. Sommigen beïnvloeden de wereld met magie, anderen zijn ambachtslieden, of kiezen voor de zekerheid van een stevig wapen. Samen gaan jullie op expeditie naar grondstoffen, een naburig dorp helpen met hun trollenprobleem, of op onderzoek naar oude en magische geheimen. De Fae van de Wildernis zijn soms vijandig, soms vriendelijk, maar altijd verrassend.

Om de nieuwe regels en setting uit te proberen, organiseren we een playtest. Dit wordt een weekend vooral gericht op spelers die bekend zijn met 7realms, maar ook nieuwe spelers zijn welkom.

We doorlopen een aantal scenario's, en simuleren de gevechten en economie. Ook geeft het de spelers de kans om nieuwe soorten PCs en wildcards te proberen, ideeën uit te wisselen, bij te kletsen rond het kampvuur, en natuurlijk voor het nieuwe SL team om ervaring op te doen. De playtest wordt geen canon.

Genres
Low-fantasy
Laatst aangepast:
27-07-2022
Georganiseerd door
Stichting Fabel
Leeftijden
Vanaf 18 jaar
Slaapgelegenheid
Buiten slapen
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
terug naar boven