Call 47

16 t/m 18 sep 2022
Het Inka-terrein

Call 47: Call to Festivities - Ravenskeep bestaat 25 jaar! Een bijzondere gebeurtenis en zeker eentje om te vieren!

IC: Boeren, burgers en buitenlui, dit is een mededeling van jullie monarch, Koning Mordred!

Het heeft Zijne Majesteit Koning Mordred behaagt om het volk een vrije dag te geven om eenieder te bedanken voor hun steun in deze moeilijke jaren. En om deze steun en verbintenis nogmaals te onderstrepen zal deze dag niet alleen dit jaar plaatsvinden, maar de Koning heeft zich voorgenomen om deze feestelijke dag regelmatig terug te laten keren.

En dit is nog niet alles, in Ravenskeep zullen onder andere Koningsspelen worden georganiseerd waarin men mag strijden voor de titels van meest sterke, wijze, creatieve en trouwe kampioen van de Koning. Verder zal het Koninklijke Toneelgezelschap “De Blauwe Roos” een toneelstuk opvoeren ter groot vermaak en zullen muzikanten en verscheidene artiesten hun talenten tentoonspreiden gedurende de dag.

Uiteraard verwacht de Koning niets terug voor zijn generositeit, maar het zou Zijne Majesteit bijzonder behagen als het volk deze heugelijke dag zou vieren met Hare Majesteit Koningin Anaïs Anaïs door Haar te verrassen met tentoonspreidingen van hun talenten en vaardigheden. En wellicht, als het Hare Majesteit behaagt en de gebeurtenis erg vermakelijk is, zal Zij of leden van Haar gevolg ook meedoen aan deze festiviteiten, dus zet je beste beentje voor!

Alzo spreekt de Koning!

Genres
High-fantasy
Laatst aangepast:
03-08-2022
Georganiseerd door
Ravenskeep
Slaapgelegenheid
Buiten slapen
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
terug naar boven