Stormvloed VI

12 feb 2022
Gemonde - Noord-Brabant

Welkom op Stormvloed. Misschien woon je hier al sinds je geboorte of misschien ben je hier net aangekomen in een manastorm. Hoe je hier ook terecht bent gekomen, hier zal je blijven. Dit is het eindpunt van de manastormen en er is geen weg terug. Dus bereid je voor op avontuur en gevaar. Maar je staat er niet alleen voor. Er zijn andere mensen en wezens die alleen maar in rust en vrede willen wonen. Helaas is dit niet altijd even makkelijk. Om ervoor te zorgen dat jij en je spullen niet worden geplet door een nieuwe storm heb je Larpanite nodig. Jullie willen je als groep vestigen in Doorn. Een van de 9 veilige Larpanite zones. Maar overleven moet iedereen. Mens of ander ras.

Het is een eendaags larp die we 4 zondagen per jaar proberen te organiseren.
De incheck zal om 10 beginnen en spel om 11.
We zullen IC lunchen en rond 16 klaar zijn en gaan uitchecken.
Doordat we minder tijd hebben dan een weekend larp zullen we veel spel stoppen in een korte periode. Om deze reden hebben we ook sommige skills aangepast. Er zijn een paar dingen waar wij als SL onze focus op hebben gelegd:

- Het is een laagdrempelige larp waar iedereen zo in kan stappen. Je hoeft niet veel te weten van de setting en kan uitleg krijgen waar nodig.
- Spelers kunnen nieuwe speelbare rassen en magie vrijspelen. De namen van de spelers die het vrijgespeeld hebben zullen ernaast staan(als de spelers dat willen)

Genres
High-fantasy
Laatst aangepast:
14-11-2021
Georganiseerd door
LarpTom
Leeftijden
Vanaf 16 jaar
Slaapgelegenheid
Geen overnachting
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement

terug naar boven