Fable Forge VII

4 t/m 6 nov 2022
Kamphuis Ahoy

Onze setting is een fantasierijke setting; een High Magic, High Fantasy LARP, die zich afspeelt in een Middeleeuwse omgeving. Zo vind je in onze setting bijvoorbeeld meerdere soorten magie (Chaos en Aspect). Daarnaast zijn er krachten die vanuit de ziel komen, genaamd Paragon. Daarnaast zijn er ook ambachten, alchemisten, vechters en vele kennisvaardigheden. Deze vaardigheden zijn allemaal even belangrijk voor het spel als geheel en houden elkaar in balans. Zelfs de sterkste vechter zal immers gewoon moeten eten en elke weerloze dorpeling heeft bescherming nodig.

Daarnaast zit de wereld vol met mysteries, artefacten, geheimen en allerlei boeiende wezens. Er zijn natuurlijk andere groepen die hun stempel op de wereld willen drukken. Sommigen zullen graag willen handelen of helpen, anderen zullen de spelersgroep willen verjagen of doden en alles daartussen.

De spelers zelf horen op dit moment bij "Huis Stoïk" en hun gebied ligt in Undek in de wereld van Vitus. Dit Huis staat voor samenwerking tussen de rassen en vrijheid om zelf je lot te bepalen. Kom jij ook het lot van het Huis bepalen als speler of het vernietigen als monster??

Hopelijk tot snel bij Fable Forge.

Genres
High-fantasy
Laatst aangepast:
12-01-2022
Georganiseerd door
Fable Forge
Leeftijden
Vanaf 15 jaar
Slaapgelegenheid
Binnen slapen
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
terug naar boven