Expeditie 7: Focuspunt

4 t/m 5 jun 2022
Eshofweg 2, Dalfsen

Bij deze expeditie gaan we magie,mystiek en mysterie ondekken!
De expeditie zal voornamelijk buiten plaatsvinden. Wel is er een toilet aanwezig en een douche. Dit is echter maar één en deze kunnen we schaars gebruiken. Omdat het evenement buiten is, gaan we ook in tenten slapen. Wel hebben we zeer beperkt plek waar je binnen kan slapen op je eigen matjes. Let op! Dit is alleen als je geen tent kan regelen en/of een medische beperking hebt waardoor in een tent slapen niet mogelijk is. Houd hier a.u.b. rekening mee!

Op dit evenement regelen we eten voor zaterdagavond, zondagochtend en zondagmiddag. Dit houd in dat je goed je allergenen door moet geven via het systeem. Als je dat niet doet, kunnen we helaas geen rekening houden met je dieetwensen.

Let op! Als je nog geen lidmaatschap hebt betaald is het belangrijk dat je dat doet voor het evenement. Wanneer je geen lidmaatschap hebt betaald zal je inschrijving niet compleet zijn en mag je niet deelnemen aan het evenement.

Ben je nieuw en wil je kijken of wilt figureren of spelleiden?
Ten eerste, super tof dat je wilt komen! Om te zorgen dat er voor iedereen passend spel is gaan we graag van tevoren in gesprek met aanstaande NPCs en SL. Zo zien we gelijk of dat past op het evenement. Contact kan via spelleiding.projectm@gmail.com.

Genres
Tovenaar
Laatst aangepast:
11-05-2022
Georganiseerd door
Project M
Leeftijden
Vanaf 18 jaar
Slaapgelegenheid
Binnen- of buiten slapen
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
Expeditie 7: Focuspunt
terug naar boven