Young Town Saloon

26 nov 2022
Austerlitz

Old West LARP - Young Town Saloon

Het jaar is 1846 als Colin Young de bergen intrekt opzoek naar goud. Bij Cowhouse Creek aan de voet van de Chester Mountains vindt hij waar hij zo lang naar heeft gezocht, goud!
In 1847 is de plek van de vondst inmiddels uitgegroeid tot een klein dorp genaamd Young Town en tegen het begin van 1848 aan komen de eerste gelukzoekers naar deze langzaam groeiende goudmijn, opzoek naar een nieuw leven, nieuwe avonturen, maar vooral, naar meer goud.

Het is 8 mei, 1848 als een nieuwe groep settlers halverwege de reis richting Young Town aankomen bij Hole's Trapper Camp.
-
Young Town is een Western LARP waarin het leven van de inwoners van Young Town centraal staat. Zij die hun geluk komen beproeven in de nieuwe wereld, hoog in de bergen van California. Iedereen heeft hier zo hun persoonlijke redenen voor, waarbij de een wellicht legaler dan de ander.
-
Dit evenement focust op sfeer en het levend maken van de wereld met elkaar.
Bereid je voor op onverwachte gebeurtenissen, bekenden en vreemden die hun doelen hoe dan ook willen behalen en jouw eigen keuzes voor een nieuwe, betere toekomst in Young Town.

Young Town begint als 1-dags LARP op 26 november 2022, met uitzicht op een meerdaags evenement in 2023.
Ben je benieuwd wat je te wachten zal staan op dit evenement? Of wil je nu al meer weten over jouw mogelijkheid om Goud te vinden in Young Town? Kom eens mee kletsen: https://discord.gg/RGwYy8ruXV

Genres
Historisch
Laatst aangepast:
19-09-2022
Georganiseerd door
Pickle LARP
Leeftijden
Vanaf 18 jaar
Slaapgelegenheid
Geen overnachting
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
Young Town Saloon
terug naar boven