Stormvloed 12

23 sep 2023
Gemonde - Noord-Brabant

Welkom op Stormvloed. Misschien woon je hier al sinds je geboorte of misschien ben je hier net aangekomen in een manastorm. Hoe je hier ook terecht bent gekomen, hier zal je blijven. Dit is het eindpunt van de manastormen en er is geen weg terug. Dus bereid je voor op avontuur en gevaar, maar je staat er niet alleen voor. Er zijn andere mensen en wezens die alleen maar in rust en vrede willen wonen. Helaas is dit niet altijd even makkelijk. Om ervoor te zorgen dat jij en je spullen niet worden vernietigd door een nieuwe superstorm heb je Nullium nodig. Jullie willen je als groep vestigen in Doorn. Een van de 9 veilige Nullium zones. Maar overleven moet iedereen. Mens of ander ras.

Stormvloed is een een eendaags larp reeks van LarpTOM die we 4 zaterdagen per jaar proberen te organiseren.
Doordat we minder tijd hebben dan een weekend larp zullen we veel spel stoppen in een korte periode. Om deze reden hebben we ook sommige skills aangepast. Daarnaast geven wij de spelers en NPCs de optie om Uptime acties in te sturen via de mail. Uptime acties zijn dingen die je in het spel met jouw karakter zou willen doen.

Het is een laagdrempelige larp waar iedereen zo in kan stappen. Je hoeft niet veel te weten van de setting en kan uitleg krijgen waar nodig.

Genres
High-fantasy
Laatst aangepast:
23-10-2022
Georganiseerd door
LarpTom
Leeftijden
Vanaf 16 jaar
Slaapgelegenheid
Geen overnachting
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
terug naar boven