Frontier Special: Nieuwe Horizon

6 mei 2023
Museumschip Mercuur, Dok van Perry 43, 4381 EL

Het prototype van het nieuwe Vexator-klasse schip, genaamd ARN Piceus, maakt zijn maiden flight van Ferox II naar Alietum. Ter viering van deze feestelijke gebeurtenis wordt er een wapen expo gehouden op het schip. De Vexator-klasse is speciaal ontworpen om betere weerstand te bieden tegen de schepen van de aliens. Afgevaardigden van de Eos Kolonie zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn, aangezien dit de belangrijkste frontlinie is in de oorlog en de aanwezigheid van Eos kolonisten PR meerwaarde heeft.

Dit is een perfecte tijd voor wapenhandelaren om hun goederen aan Eos te introduceren en eventuele politieke banden te versterken. Dit is een standaardvlucht waarbij uiteraard niets onverwachts zal gebeuren...

OC tekst
We gaan weer terug naar de Mercuur. Het schip is erg mooi gerestaureerd en verplaatst naar haar permanente ligplaats. Ze waren erg blij om weer van ons te horen en we zijn natuurlijk erg benieuwd hoe het er nu uitziet, dus we zetten de samenwerking graag door.

Iedereen kan aanwezig zijn met hun reguliere Eos personage. Voor figuranten zijn er pre-written characters met elk hun eigen doelen, achtergronden en motivaties. Als je een keer kennis wilt maken met Frontier, is een figurantenrol een goede gelegenheid om de setting te verkennen op een hele mooie locatie. We zullen rond 15.00 soft tijd in gaan en spelen tot uiterlijk 22.00. Avondeten zit inbegrepen.

Genres
Sci-fi
Laatst aangepast:
13-04-2023
Georganiseerd door
EOS: Frontier
Leeftijden
Vanaf 18 jaar
Slaapgelegenheid
Geen overnachting
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
Frontier Special: Nieuwe Horizon
terug naar boven