Expiatio 36

19 t/m 21 apr 2024
Ada's Hoeve, Ommen

Expiatio is een vereniging die evenementen organiseert voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Wij organiseren twee keer per jaar een hoofdevenement van een weekend, dat plaatsvindt op Ada's Hoeve in Ommen.
In het voorjaar vindt er een hoofdevenement plaats van 19 t/m 21 april in 2024.

De evenementen van Expiatio spelen zich af in Yulak Dar, een dorp gecentreerd rond belangrijke rituele plekken. Yulak Dar wordt door de rest van de volkeren op de wereld gezien als een neutrale plaats. Hier zijn figuren van alle rassen en standen te vinden: extravagante handelaren uit de woestijn, arrogante edellieden op zoek naar een duel en wispelturige spirituele wezens.
Iedereen die meespeelt in het verhaal van Expiatio schrijft een eigen achtergrondverhaal voor zijn of haar karakter.

De grote ontwikkeling in de wereld waarmee de spelers bezig zijn is het sterven van de huidige golvenbreker en het proces richting een nieuwe. De golvenbreker is de avatar van water, de wereldse representatie van het element. Het is nogal wat dat de avatar verandert, en het houdt de wereld al bijna anderhalf jaar in de ban. Een van de officieuze kandidaten is de ijsdemoon Nin, die alles op alles zet om de golvenbreker te worden. Ze gaat zover als dat ze heeft geprobeerd Yulak Dar over te nemen, en nu heeft ze de huidige Golvenbreker ontvoerd... Zullen de inwoners van Yulak Dar Nin weten te stoppen en een goede opvolger voor de Golvenbreker weten te kiezen?

Laatst aangepast:
06-11-2023
Georganiseerd door
Expiatio
Leeftijden
12 t/m 18 jaar
Slaapgelegenheid
Binnen- of buiten slapen
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
Expiatio 36
terug naar boven