De Bron 16

19 t/m 21 apr 2024
Kamphuis Ahoy, Oosterhout (NB)

De Bron is het jongerenevenement van Rollenspelvereniging Arcana. Elk jaar in april of mei organiseert Arcana een weekeind (vr t/m zo) waarin jongeren deel uitmaken van de fantasiewereld Elerion.

Tijdens dit weekeind kan jij, met een zelfgeschreven personage, je in de spelwereld van het Keizerrijk Elerion begeven. Dit is een wereld waarin magie, draken, ridderordes, cultussen en nog veel meer zaken werkelijkheid worden. Tijdens het evenement spelen zich, met behulp van volwassen figuranten, verschillende avonturen af, waarin de spelers de helden zijn en de uitkomst van het verhaal beïnvloeden.

De spelers kunnen tijdens het weekeind lid worden van een orde of geloof of kunnen hun tijd gebruiken voor het aanleren van één of twee vaardigheden. Indien een personage aan het eind van het weekeind het avontuur heeft overleefd kan dit meegenomen worden naar De Bron van het volgende jaar.

Over RSV Arcana

Rollenspelvereniging Arcana is opgericht in 1994 en is een van de oudste rollenspelverenigingen in Nederland. De belangrijkste activiteit is het organiseren eendaagse of weekeindlange LARP-evenementen. Arcana organiseert allerlei verschillende evenementen, waarbij het meest bekende evenement de spelwereld van Elerion is waarin De Bron zich ook afspeelt.

Laatst aangepast:
16-11-2023
Georganiseerd door
Arcana
Leeftijden
13 t/m 17 jaar
Slaapgelegenheid
Binnen slapen
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
De Bron 16
terug naar boven