22 t/m 24 juli 2022

De Kievit, Esbeek

Het gezelligste larp festival!

Jaarlijks organiseert LARP Platform het LARP Zomer Festival: een weekend vol gezelligheid, innovatie en ontmoetingen.

Het LARP Zomer Festival is een non-profit evenement met als doel om larp in Nederland en België leuker en beter te maken, alsmede larpers in contact met elkaar te brengen.

Divers en uitgebreid programma

We bieden een uitgebreid programma voor larpers. Of je nu gloednieuw bent, een veteraan met jaren ervaren of een larp-organisator- er is genoeg te zien en beleven.

Tijd voor gezelligheid!

Ken je dat zaterdagavond-gevoel aan het kampvuur, waarbij je lekker kan kletsen met bekenden en nieuwe vrienden kan maken? Dat gevoel kun je een volledig weekend verwachten tijdens het LARP Zomer Festival!

Volledig verzorgd

Alle niet-alcoholische dranken zitten inbegrepen- geen barkaart nodig. Tevens regelen we de maaltijden en snacks. Daarnaast kun je bij een weekendticket kiezen tussen binnen slapen of in je eigen tent.

Programma

Wat kun je verwachten?

 • Diverse short larps van 2 a 3 uur
 • Creatieve workshops en presentaties
 • Panels en discussiecirkels
 • Lezingen over larp-theorie
 • Gezellige activiteiten voor beginnende en ervaren larpers
 • Blackbox ingericht met licht en geluid voor unieke short larps en workshops
 • De jaarlijkse LARP Pubquiz voor teams
 • Boogschieten op de ‘medewerker van de maand’
 • Kampvuur-gezelligheid
 • Uitgestrekt bos en zwemvijver

Ticketprijzen

Dagticket

zaterdag 23 juli
 • Volledig zaterdag programma
 • Lunch
 • Luxe BBQ
 • Snacks
 • Onbeperkt non-alcoholisch drinken

Weekend ticket

22 t/m 24 juli
 • Volledig programma
 • Ontbijt zaterdag & zondag
 • Lunch zaterdag & zondag
 • Avondmaaltijd vrijdag
 • Luxe BBQ zaterdag
 • Snacks
 • Onbeperkt non-alcoholisch drinken
 • Overnachtingen in gebouw of eigen tent

De locatie

Groepsaccommodatie De Kievit is een populaire larp locatie in Noord Brabant. Voorzien van een luxe bar, diverse slaapzalen en een schitterend bos.

Adres

Groepsaccommodatie De Kievit
Prins Hendriklaan 4
5085 NJ Esbeek

Bereikbaarheid

De locatie is goed aan te rijden met auto. Parkeren kan langs de weg. OV reizigers stoppen op de bushalte in het dorp. Vanaf daar is op aanvraag een gratis pendeldienst naar de locatie beschikbaar.

Toegankelijkheid

De Kievit is grotendeels rolstoel toegankelijk met rolstoelvriendelijk sanitair. Helaas zijn echter niet alle locaties rolstoeltoegankelijk. Als een programma item niet rolstoeltoegankelijk is dan staat dit vermeld bij het programma item.

FAQ

Ja en nee. Het LARP Zomer Festival is in de eerste plaats vooral een gezellig festival om andere larpers te ontmoeten en kennis op te doen. Maar we bieden ook diverse Short Larps aan waarbij een kostuum wenselijk kan zijn. Dat zal dan vermeld staan bij de programma onderdelen.

In principe hoef je geen kostuum mee nemen, maar we nodigen je vooral uit om kleding aan te trekken waar je je prettig in voelt. En dat mag zeker een IC kostuum zijn!

Het programma kun je op deze pagina bekijken. Het blokkenschema met de specifieke tijden zal een maand voor het festival gedeeld worden.

Het LARP Zomer Festival is een evenement van Stichting Verhaal in Uitvoering, een non-profit stichting met als doel om larp leuker, beter en toegankelijker te maken. 

Het LARP Zomer Festival team bestaat uit:

Communicatie: Yvon en Irene
Programma: Annelies, Sean, René en Suus
Organisatie: Peter

Heb je vragen? Neem contact met ons op via larpzomerfestival@larp-platform.nl.

Er is geen gezette eindtijd waarop je zaterdag het terrein moet verlaten, dus je bent van harte welkom om tot laat bij het kampvuur te blijven zitten. We willen wel benadrukken dat men veilig om dient te gaan met het plannen van de terugreis. Uiterlijk dien je het terrein voor het ontbijt op zondag verlaten te hebben.

Het is voor ons niet mogelijk om ter plekke je dagticket om te zetten naar een weekendticket.

Op aanvraag bieden we een gratis pendeldienst aan vanaf de bushalte in het dorp. Je moet hiervoor aanmelden via larpzomerfestival@larp-platform.nl. We bieden pendeldiensten aan voor dagtickets en weekend tickets. De tijden voor de pendel worden in aanloop van het evenement afgestemd met het OV schema.

Aanmelden voor de pendeldienst kan tot en met 17 juli 2022. Je ontvangt een bevestiging via de e-mail als je pendelverzoek wordt ingepland.

De locatie is grotendeels rolstoeltoegankelijk, met aangepast sanitair (toiletten en douche). Enkele ruimtes waar programmaonderdelen georganiseerd worden zijn minder of niet toegankelijk. De programma items die niet of minder rolstoeltoegankelijk zijn hebben dit aangemerkt staan op het programma.

Stuur ons een mailtje op larpzomerfestival@larp-platform.nl en dan noteren we dit voor je. Houd er echter rekening mee dat er naast EHBO’ers en een standaard verbandkoffer geen zorgverleners aanwezig zullen zijn vanuit de organisatie. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor je gezondheid.

We hanteren de richtlijnen die de overheid en de gemeente op dat moment voorschrijven. Zodra we hier meer over weten laten we het weten.

We hebben een maximaal van 100 binnen slaapplekken, op dat moment zijn er alleen nog weekend tickets voor mensen die in een tent willen slapen en dagtickets te koop. Het kan dus gebeuren dat tickets uitverkopen.

Wij willen graag larp voor iedereen beschikbaar houden, daarom hebben we ook tickets die bij een kleine beurs passen. Je kunt een Kleine Beurs Ticket kopen zonder dat er vragen worden gesteld, maar hou er wel rekening mee dat er een gelimiteerd aantal beschikbaar is.

Bij het bestellen van je ticket kun je kiezen voor de opties Kleine Beurs en Sponsor, waarbij de optie voor Sponsor een donatie is die wordt gebruikt voor het bekostigen van Kleine Beurs Tickets.

Het LARP Platform stelt zelf ook 5 Kleine Beurs Tickets beschikbaar.

We hebben verschillende soorten korting beschikbaar:

 • Kleine Beurs Tickets: Je kunt hier gebruik van maken als je het financieel krap hebt. Als jij het nodig hebt kun je hier gebruik van maken: No Questions Asked. Het aantal beschikbare Kleine Beurs Tickets vanuit de organisatie is 5, maar er kunnen meer kleine beurs tickets beschikbaar komen door de donatie van Sponsor Tickets.
 • Bijdragers korting: Als je minimaal 2 uur bijdraagt tijdens het festival, bijvoorbeeld door het organiseren van een programma onderdeel, bieden we je een kortingscode aan van 10% op de ticketprijs. Deze korting gaat altijd in overleg met het team.
 • Vrijwilligerskorting: Als je het grootste deel van het weekend bezig bent met organiseren dan kun je gebruik maken van de vrijwilligerskorting. Je ticketprijs is dan gelijk aan de kostprijs. In principe zijn we momenteel voorzien van vrijwilligers, maar stuur ons een berichtje op peter@larp-platform.nl als je wilt bijdragen.

Foto’s 2019 editie

Ticketverkoop is reeds geopend

22 t/m 24 juli 2022, De Kievit Esbeek
TICKET KOPEN
terug naar boven