Kerstavond

28 dec 2021
Discord

Je viert al jaren kerstavond met je vriendengroep. En de relaties in de vriendengroep zijn meegegroeid. Met de jaren zijn er relaties ontstaan en uitgegaan, zijn vage kennissen goede vrienden geworden. Kerstavond is de tijd om herinneringen op te halen, gezellig samen te zijn en cadeaus uit te delen. Je hebt een lootje getrokken en een cadeau bedacht maar het lijkt erop dat je het slechtst mogelijke cadeau hebt gegeven. Hoe kan dit nog goed komen?

Je speelt een van de vrienden, of een kerstelf. Als een van de vrienden heb je een cadeau uitgezocht wat alleen maar fout kan zijn. Het is aan de kerstelfjes om het recht te zetten. De cadeaus worden uitgedeeld, daarna heb je de gelegenheid om verschillende momenten van de relaties uit te spelen om kerstavond te vervolgen met nieuwe cadeaus. Die worden verzorgd door de kerstelfjes. De kerstelfjes kunnen meeluisteren met de ontmoetingen, maar hebben natuurlijk ook de tijd om voor elkaar een cadeau uit te zoeken.

Aantal spelers: 8 tot 12
Speelduur: 3 uur totaal
Starttijd: 19:30
Kosten: Gratis!
Locatie: LARP Platform Discord server
Aanmelden: Via Discord

Naast deze Short Larp kun je dinsdag 28 december vanaf 19:00 ook aansluiten voor spelletjes en gezelligheid op de Discord server!

Genres
Short Larp
Laatst aangepast:
09-12-2021
Georganiseerd door
LARP Platform
Slaapgelegenheid
Geen overnachting
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
Kerstavond
terug naar boven