Beacon of Hope

15 t/m 19 aug 2022
De Lindenhorst, De Schiphorst

Zou jij ook zo graag de Harry-Potter films in willen stappen? Magical Triangle organiseert een evenement waarbij je de magische wereld echt kunt beleven. Jij speelt bij ons de hoofdrol in je eigen fantasy-avontuur. Geef leven aan jouw eigen personage en laat je fantasie realiteit worden: een magisch verhaal wat zich niet alleen in je hoofd afspeelt maar wat je echt ervaart, waardoor we samen het avontuur kunnen beleven. Verlies jezelf in deze wonderlijke wereld, want alles wat je hier ziet, proeft en ruikt is echte magie en kracht.
Magical Triangle biedt een sfeervolle, realistische omgeving vol diepgang, met aandacht voor detail, voor de wereld en voor jou persoonlijk. Geniet van alle geheimen en van speciale toverlessen met bijzondere en vaardige magiërs als docenten. Humor, fantasie, special-effects, hekserij en spiritualiteit wisselen elkaar af en bezorgen jou een fantastische week waarbij je helemaal kunt opgaan in jouw eigen magische personage. Speel samen met gelijkgestemden mee in een life action roleplay avontuur in de fantastische magische wereld van Magical Triangle!
Neem deel aan de sorteersessie, volg met je eigen afdeling lessen in de magie waar fantasie en echte hekserij samenkomen. Brouw met kennis van weleer tijdens de les Toverdranken, bekijk een zeemeermin van dichtbij bij Mythologische Wezens en overwin obstakels bij de Duelleerlessen. Overnacht en verblijf een week lang in deze unieke magische wereld van 15 tot en met 19 augustus 2022!

Laatst aangepast:
07-01-2022
Georganiseerd door
Magical Triangle
Leeftijden
Vanaf 17 jaar
Slaapgelegenheid
Binnen slapen
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
Beacon of Hope
terug naar boven