LARP Platform neemt LRP Agenda over

29 oktober 2021 Door LARP Platform

Het is nu nog makkelijker om nieuwe larp evenementen te vinden!  We hebben er de afgelopen jaren hard aan gewerkt, maar de nieuwe LARP Agenda is een feit.

De agenda biedt een volledig overzicht van alle aankomende larp evenementen en organisaties in Nederland en België. Ook kun je sorteren op je favoriete genre.

LRP Agenda

Met de lancering van de nieuwe agenda komt de website van LRP Agenda te vervallen. We willen het team van LRP Agenda ontzettend bedanken voor alle energie die ze de afgelopen 10+ jaar gestoken hebben in deze website, alsmede voor het vertrouwen in LARP Platform om een nieuw systeem te lanceren.

Foto’s op de voorpagina

Zoals je wellicht gezien hebt hebben we de hele website een design overhaul gegeven. Op de voorpagina vind je nu ook wisselende foto’s van diverse larp evenementen. We zijn nog op zoek naar extra foto’s. Insturen van larp fotos kan via dit Google formulier.

Wie is het LARP Agenda team?

LARP agenda wordt gerund door een klein team vrijwilligers met een passie voor larp.

Voor organisaties

Organisaties hebben van ons een email gekregen met de uitnodiging om een account te maken in het nieuwe LARP Agenda beheerpaneel.

Organiseer jij larp evenementen en heb je geen mailtje gezien? Stuur ons vooral een berichtje op agenda@larp-platform.nl, dan helpen we je verder.

En de toekomst?

Dit is pas de eerste versie van LARP Agenda. We willen dit graag in de toekomst gaan uitbreiden met extra mogelijkheden, zodat organisaties nog beter hun evenement kunnen uitlichten, en larpers meer filtermogelijkheden hebben om het evenement te vinden dat bij ze past.

Heb je feedback over LARP Agenda of wil je meehelpen? Stuur ons dan vooral een berichtje op agenda@larp-platform.nl!


terug naar boven