Academie der Toverkunsten V

10 t/m 12 feb 2023
Het Kruithuis, Delft

Heb je altijd al willen weten hoe het is om een magiër te zijn? Dan is dit je kans!

Tijdens deze larp wordt je meegenomen in een magische wereld waarin je je eigen avontuur beleefd. Zo kun je lessen volgen om bijvoorbeeld alchemist, combattant of ritualist te worden, je inzetten voor je afdeling, geheimen ontdekken, nieuwe vrienden maken en samen (domme) plannen bedenken.

De Academie der Toverkunsten is uitstekend geschikt voor mensen met en zonder larp ervaring! Door de structuur van het evenement stroom je makkelijk in. Het team beantwoordt graag al je vragen over larp en begeleid je waar nodig om je eerste evenement een succes te maken. Voor de meer ervaren spelers is er voldoende uitdaging mogelijk zeker als je een goede background meestuurt.

Tevens is het mogelijk om vooraf samen met iemand van de spelleiding je personage te maken. Zo zorgen we ervoor dat je achtergrond mooi aansluit in de setting, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijk plot.

Bij de prijs zit inbegrepen:
Zaterdag en Zondag ontbijt en lunch. Zaterdagavond lekker eten. Koffie, thee en Limonade. Binnen slaapplaats op slaapzaal en een weekend vol avontuur!

Verder kun je snacks en frisdrank krijgen op barkaart in de kantine. Deelname kost € 90 + € 20 lidmaatschap. Wij willen graag de Academie voor iedereen beschikbaar maken, daarom hebben we ook tickets die bij een kleine beurs passen. Je kunt een kleine beurs ticket bestellen zonder dat er vragen worden gesteld. Deze tickets geven € 25 korting!

Genres
Tovenaar
Laatst aangepast:
26-01-2023
Georganiseerd door
Project M
Leeftijden
Vanaf 18 jaar
Slaapgelegenheid
Binnen slapen
Terug naar evenementenoverzicht Website evenement
Academie der Toverkunsten V
terug naar boven