GEZOCHT: Nederlandse LARP foto’s

30 november 2017 Door Suus Mutsaers

AANVRAGEN REEDS GESLOTEN

In samenwerking met Nordiclarp.org ben ik uitgenodigd om voor de Knutepunkt 2018 publicaties een fotografisch overzicht te maken van de Nederlandse larp scene. Deze zal in elk geval online gepubliceerd worden in een reeks knutepunkt artikelen op Nordiclarp.org. Mogelijk (wordt een deel ervan) ook afgedrukt in het Knutepunkt boek van 2018.

Echter ik heb uiteraard geen toegang tot foto’s van elk Nederlands larp evenement en ik weet zeker dat er prachtige foto’s zijn die ik nooit te zien krijg zonder hulp.

Daarom ben ik op zoek naar jouw mooiste, meest bijzondere, representatieve larp foto waarvan je denkt dat deze een beeld geeft van de veelzijdigheid van larp in Nederland. Dit mag een foto van jezelf zijn, maar ook een foto van je evenement of een tip voor een foto waarvan je denkt dat deze een plaats in het artikel verdient.

Ik zal zelf contact opnemen met iedereen die betrokken is (fotograaf, organisatie en modellen) voor de juiste toestemmingen en credits.

Eisen:

  • De foto is in hoge kwaliteit beschikbaar ivm. potentiele prints.
  • De fotograaf is bekend, evenals de namen van de mensen in de foto’s (dit ivm. toestemming voor publicatie.)
  • De foto is representatief, bij voorkeur een actie/sfeer foto en geen geposeerde plaat.

Voor het artikel maken we geen onderscheid in stijlen. Elk genre en elke vorm van larp is welkom. We (ik, in samenwerking met twee internationale editors) gaan echter wel een selectie maken.

Mailen van foto’s ovv. Naam fotograaf, naam evenement en bij voorkeur ook de namen van iedereen op de foto kan naar: <reeds gesloten>

AANVRAGEN REEDS GESLOTEN


terug naar boven