Artago

Artago is een LARP-vereniging speciaal voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Er zijn namelijk bijna geen LARP-verenigingen waar je al vanaf 8 jaar mee kunt doen! Wij organiseren evenementen in de omgeving van Austerlitz. Er zijn 3 evenementen per jaar, aan het begin van het larp seizoen, in de zomer en aan het einde van het larp seizoen. Je kunt uit gaan van de maanden: februarimaart, juni/juli en november. We kunnen geen vaste data plannen voor Artago omdat we afhankelijk zijn van het terrein, andere larps en fantasybeurzen. Houd daarom goed de website in de gaten na een evenement, we proberen elk evenement al de datum te plannen van het volgende evenement.

Artago is een fantasiewereld, die lijkt op de middeleeuwen. Je maakt je eigen personage door een achtergrondverhaal te bedenken en vaardigheden te kiezen. Daarmee lijkt Artago veel op LARP zoals volwassenen dat doen, maar is het verhaal speciaal voor de leeftijd van 8 tot 13 jaar geschreven.

Als je komt spelen bij Artago duik je in de fantasie wereld Artago waar heel veel mogelijk is, zoals magie en vechtkunst maar ook belangrijk is natuurlijk het beschermen van het dorp. In het dorp wonen ambachtslieden die je kunnen helpen om dingen te leren maar ook om spullen bij te kopen en te verkopen.
terug naar boven