Roanoke

We zijn een groep mensen met verschillende persoonlijkheden, verschillende karakters, verschillende levenswijze maar één ding hebben we met elkaar gemeen. Het LARP-virus heeft ons stevig te pakken.

De meesten onder ons spelen, figuren en/of helpen al bij diverse LARP-projecten die ons klein Belgen-landje groot is en tot ver daarbuiten.

We hadden allemaal het gevoel dat het eens tijd werd voor een nieuw LARP-project. Na enig overleg zijn we tot het besluit gekomen dat er in het gamma van LARP-projecten nog plaats is voor een jongeren LARP. We mogen onze jeugd niet vergeten! Dus we organiseren een LARP voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Het idee kwam er snel, maar hierbij hebben we natuurlijk hulp nodig. De vraag kwam al snel, bij welke vzw gaan we ons voegen? Na een korte discussie was die knoop snel doorgehakt en hebben we onze steun gevonden bij De Heren van Ternat. Ze hebben ons dan ook met open armen ontvangen.

Na hard zwoegen en zweten kunnen we met trots ons nieuwe LARP-project voorstellen: ROANOKE.

Roanoke is een fantasiewereld die bestaat uit verschillende barbaarse volkeren. Ze moeten gaan samenwerken om de problemen binnen de wereld het hoofd te kunnen bieden.

Het scenario-team gaat hun uiterste best doen om een fantastische verhaallijn uit te werken en om er samen met jullie een onvergetelijk LARP-evenement van te maken.

We organiseren 1 keer per jaar een LARP-evenement.
terug naar boven