Somnivera Events

Wij van Somnivera Events dromen ervan om inclusieve evenementen te organiseren voor iedereen die even weg wilt stappen uit onze 'gewone' wereld. We proberen hierbij een plek te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht wie je bent. Door middel van verschillende elementen hopen wij dat we je compleet in onze wereld kunnen onderdompelen zodat je zorgeloos kunt genieten van magische evenementen!

Wij zijn er voor iedereen die even pauze nodig heeft van het dagelijks leven, voor iedereen die zichzelf wil 'opladen' met een goede dosis fantasie, voor iedereen die zichzelf verliest in een goed boek en voor iedereen die (stiekem) wel eens heeft gedroomd van het wegvliegen op de rug van een draak.

Dromen worden werkelijkheid
Onze naam en slogan passen als twee puzzelstukjes bij elkaar. Somnivera is afgeleid van een korte zin uit het Latijn die letterlijk vertaald naar 'dromen worden werkelijkheid'. Het bedrijf is een droom van ons en hiernaast proberen wij ook jullie te helpen om jullie (fantasie-) dromen werkelijkheid te laten worden. Stap binnen in een wereld vol magie, welkom bij Somnivera!
terug naar boven