Markt

Het Zomer Festival zou niet compleet zijn zonder een markt met unieke Larp spullen! We zijn daarom ook ontzettend trots om de volgende stands te mogen verwelkomen:

Bring & Buy Sale

Heb je nog Larp spullen thuis liggen waar je graag vanaf wilt? Neem ze mee naar het Zomer Festival! Bij onze Bring & Buy Sale lever je ‘s ochtends je verkoopwaar in. Waarna onze vrijwilligers ze voor een door jou vastgestelde prijs gaan verkopen.

Gedurende de openingstijd van de markt kan je zelf rondneuzen tussen de spulletjes die anderen graag willen verkopen. Aan het eind van de dag kan je het geld ophalen van de verkochte spullen. De rest van je niet verkochte spullen neem je natuurlijk zelf weer mee naar huis.

Er zijn geen kosten verbonden aan het verkopen en kopen van de spullen. Ook wordt er geen commissie gerekend over de verkochte spullen.

Download hier het formulier en de labels

Wat mag je verkopen op de Bring & Buy Sale:

  • Larp wapens, Nerf en pijlen – nieuw en gebruikt
  • Kleding, schoenen en accessoires voor fantasy, sci-fi of post apo
  • Aankleding en props

Wat wordt er niet verkocht:

  • Kapotte kleding
  • Echte wapens / sierzwaarden. Deze worden niet toegelaten op het terrein.
  • Moderne kleding die niet geschikt is voor sci-fi of post apo
  • Voorwerpen die niet fysiek aanwezig zijn

Let op: bij de Bring & Buy is geen pinautomaat. Alles wordt contant en bij voorkeur gepast afgerekend.

Disclaimer: We zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gekochte/verkochte spullen, diefstal en verlies. Verder behouden we ons het recht om verkoopwaar te weigeren.

Vampeternal Fashion and Costumes

Volledig screen accurate cosplays en historisch accurate naai technieken voor re-enactment. Op maat en wens gemaakte kostuums die precies de cultuur van jouw character uitdragen, alles kan je laten maken bij Vampeternal! Ik maak daarnaast op aanvraag ook fantasy/historisch/ thema bruidskleding. Hiernaast zullen verschillende kant en klare kostuum onderdelen meekomen naar de markt.

Ik kan verschillende technieken vrije hand borduren op kleding en zal ook zakjes en tasjes meenemen die klaar zijn om met naam of symbolen voor jouw character speciaal te maken.

Ook zal ik aan mijn kraam een costume-repair point houden, dus neem vooral ook je kostuum onderdelen (van stof) mee die wat liefde en reparatie nodig hebben!

Hiernaast geef ik naailes en pgb dagbesteding en begeleiding gericht op het maken van kostuums en evenementen bezoeken.

Portfolio bekijken

Dolle Griet

Als creatief kledingatelier richt Dolle Griet zich op maatwerk kleding voor bijzondere gelegenheden, kleding voor mensen met moeilijke maten en kostuums in de ruimste zin van het woord. Dus zowel voor een bijzondere mantel voor jouw unieke lichaam, als de volledige outfit voor een speciaal evenement, is Dolle Griet het juiste adres. Elke unieke vraag naar maatkleding kan Dolle Griet omzetten in een passend kledingstuk of perfecte outfit.

Daarnaast biedt Dolle Griet een eigen collectie met eenvoudige kostuum-items die je steeds als onderdeel van je totale outfit kunt dragen. Door deze veelgevraagde items in de basiscollectie op te nemen kan Dolle Griet een scherpe prijs hanteren voor kleding op maat voor speciale events.

Website Dolle Griet

Kostuum upgrades van Roos

Had ik nou maar zakken in mijn mantel, ik heb een andere god gekozen hoe draag ik dat uit, mijn benen zijn zo kaal! Met andere woorden, heb je een upgrade van je kostuum nodig? Roos doet suggesties en maakt een ontwerp voor je. Hierna lever je je kleding aan en zij gaat aan de slag met de make-over. Tevens kun je bij haar terecht voor custom made accessoires en sieraden. Pouch nodig? Schede voor je wapen? Een nieuwe ambtsketen? Ja kan! Neem een foto van je kostuum mee en ze geeft je ter-plekke advies! Kijk ook op de Instagram pagina

Kijk ook eens op de Instagram pagina!

Custom NERF Paints

Zoek je een NERF gun die perfect aansluit bij je LARP personage? Neem dan tijdens het Zomer Festival vooral een kijkje bij de custom geschilderde NERF guns van Iris van Vulpen. Of neem je eigen NERF wapen mee om te kijken naar de mogelijkheden voor een unieke, handgeschilderde NERF gun!

Leerbewerken.nu

Leerbewerken.nu  maakt ambachtelijk bewerkt leer voor Fantasy en Larp. We maken onder andere kostuums en wapenvesten, maar ook kleinere onderdelen en gebruiksvoorwerpen, zoals wapenhouders, tasjes, geldbuidels en riemen. Al onze produkten zijn handgemaakt. Het toegepaste leer is van hoge kwaliteit en ook de werkstukken bezitten een hoge afwerkingsgraad. Tevens leveren we maatwerk. Dus heb je een wens of idee, kom eens bij ons langs.

Ook voeren we kleine reparaties uit, aan je bestaande kostuumonderdelen. Naast de website zijn ze ook te vinden op instagram: www.instagram.com/leerbewerken.nu

Dragonskin

Dmvdberg Fotografie

Bij Dmvdberg fotografie krijg je de mooiste foto’s waarin alle details van characters tot zijn recht komen, van de meest epische krijgskunstenaars, kamp followers, originele nieuwe rassen of taveerne bezoekende huurlingen. Elke bezoeker van je evenement word goed uitgelicht en van zijn of haar mooiste kant gezien. Hiernaast maak ik ook foto’s van groepen en characters buiten evenementen om, we bespreken samen wat de wensen zijn van de characters en hoe we die het beste tot hun recht laten komen.

Voor mooie portretten en goede actieshots ben je bij mij aan het goede adres! Ik zal rondlopen op het zomerfestival om mooie momenten vast te leggen en sta ook open voor spontane fotoshoots.

Mijn specialismen zijn portret-, bruids-en (larp)evenementen fotografie.

Voor mijn werk zie: https://dmvdberg.nl/

terug naar boven