Informatie over korting

We vinden het belangrijk dat onze evenementen toegankelijk zijn voor mensen met een kleinere beurs.

Kleine Beurs Tickets

Wij willen graag larp voor iedereen beschikbaar houden, daarom hebben we ook tickets die bij een kleine beurs passen. Je kunt een Kleine Beurs Ticket kopen zonder dat er vragen worden gesteld, maar hou er wel rekening mee dat er een gelimiteerd aantal beschikbaar is.

Bij het bestellen van je ticket kun je kiezen voor de opties Kleine Beurs en Sponsor, waarbij de optie voor Sponsor een donatie is die wordt gebruikt voor het bekostigen van Kleine Beurs Tickets.

Het LARP Platform stelt zelf ook 5 Kleine Beurs Tickets beschikbaar.

Bijdragers

Bijdragers komen in aanmerking voor 10% korting op een ticket als ze minimaal 2 uur op het evenement bezig zijn met een programma onderdeel. Deze korting kan gecombineerd worden met een kleine beurs ticket. Deze optie is op uitnodiging door de organisatie en zijn bedoeld voor bijdragers aan het programma.

Vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen weekendtickets voor de kostprijs van het evenement aanvragen. Deze korting kan niet gecombineerd worden met een kleine beurs ticket. In principe zijn we momenteel voorzien van vrijwilligers, maar stuur ons een berichtje als je wilt bijdragen. Deze optie is op uitnodiging door de organisatie en zijn bedoeld voor vrijwilligers die het evenement mogelijk maken.

Bijdragers en vrijwilligers krijgen vanuit de organisatie speciale kortingscodes die bij het afrekenen van de tickets kunnen worden gebruikt. De kortingscode kun je aanvragen via peter@larp-platform.nl.

terug naar boven