Vermaak

Naast een selectie Short LARP’s en diverse Lezingen en Workshops bieden we nog veel meer vermaak aan tijdens het Zomer Festival 2019.

Cabaret: Held van Raymon Rodenburg

U heeft vast ook wel zo een neef, broertje of zwager. Zo’n introverte jongen met de niet alledaagse hobby’s. Die graag achter zijn computer zit en zich met allerhande fantasie werelden bezighoudt, behalve de huidige. Raymon is zo’n jongen. Een jongen met een droom. De droom om een held te zijn.

‘Held’ is een soloprogramma met een persoonlijk verhaal die wel heel absurd aandoet. Waar realiteit en fantasie door elkaar gaan lopen. Met een goeie dosis zelfspot krijgt u een kijkje in de hobby van Raymon: LARP! Raymon heeft van zijn hobby, zijn hobby gemaakt door het in een cabaret show te gieten. Het moet toch niet gekker worden!

Raymon Rodenburg is op zijn 18de begonnen met cabaret maken. Wordt geprezen voor het zijn van een getalenteerde verteller met doordachte grappen. Zijn interactie met het publiek is zeer vermakelijk en hij speelt op een bijzonder leuke manier met de harde realiteit en het leven van alledag.

Binnenkort maken we de rest van het programma bekend! Houd onze Facebook pagina in de gaten voor alle updates!

terug naar boven