5 topartikelen op LARP Platform – voorjaar 2017

3 augustus 2017 Door LARP Platform

Momenteel heeft LARP Platform een zomerstop op nieuwe artikelen, zodat we allemaal lekker kunnen genieten van vakanties en zomer larps.

We hebben een druk voorjaar gehad vol met ontzettend mooie artikelen. Ik blik graag met jullie terug op 5 van mijn favoriete artikelen die je misschien gemist hebt.

1. Zoek dat IC maar uit!

In Jolanda’s eerste artikel voor LARP Platform onderzoekt ze de voor- en nadelen van informatie OC delen of geheimhouden om IC gebruik van te maken. Een mooie oefening tot om-denken.

2. Complexe Eenvoud: de computer als spelleider

Nicholas vertelt over de manier waarop hij heeft bijgedragen om het alchemie systeem van Einheri digitaal te brengen. Innovatie binnen Nederland waar ik vrolijk van wordt.

3. Samen sta je sterk

In dit artikel van John geeft hij tips over het spelen van een sterke groep met behulp van voorbeelden van zijn Orc groep op Vortex. Een must-read voor iedereen die in een groep speelt of een groep aan het opzetten is.

4. Hoge verwachtingen

Sander geeft tips voor LARP organisatoren over verwachtingsmanagement. Maar hij geeft ook tips voor deelnemers om teleurstellingen te voorkomen.

5. Leven is Conflict: PVP bevorderen

Gastblogger Raymon geeft praktische tips waarmee je meer kunt spelen met Player vs Player (PVP) spel, zodat je nooit een minuut zonder spel hoeft te zitten.


terug naar boven